Over Kupers

Kupers Beheer, een initatief van Tim Kuipers, is actief bij u in de buurt (regio Emmen). Ik bied hulp en ondersteuning aan particulieren in de regio. Ik bied de volgende diensten: budgetbeheer (Beheer), Budget(check) en Belasting (hulp met aangifte en toeslagen). Op mijn eigen manier. Ik houd het graag zo simpel mogelijk, maak duidelijke afspraken en kies altijd voor maatwerk. Betrouwbaarheid, eerlijkheid en duidelijkheid: daar sta ik voor.

Kupers Beheer is een jong bedrijf: het is eind 2020, midden in de coronacrisis, opgericht. Aan ervaring echter geen gebrek:

Ik ben financieel-administratief opgeleid en heb jarenlang als leidinggevende voor een deurwaarderskantoor gewerkt. Daar heb ik veel kennis opgedaan over administratie, schulden, financiën etc. Ik weet dus ook hoe er ‘vanaf de andere kant’ wordt gedacht en omgegaan met achterstanden. Ik heb bij het deurwaarderskantoor (te) vaak gezien dat budgetbeheerders, schuldhulpverleners etc. onvoldoende voor hun klanten opkwamen. Ik dacht vaak ‘dat kan beter’. Dat is mijn motivatie. Ik vind het ontzettend eervol dat ik vele mensen in de buurt kan helpen met hun administratie en financiën.

Nieuwsgierig geworden? Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Wilt u eerst nog wat meer informatie? Kan allemaal. Neem gerust contact op.

 

Kupers Beheer (voor particulieren) is partner van Kupers Advies en Ondersteuning (www.kupersadvies.nl), dat zicht richt op ondersteuning en advies aan zzp-ers en mkb-ers.

KvK-nr: 81049439
BTW-nr: NL003524558B88
Rekeningnr: NL 15 RABO 0110288785